Vyhledávání

Počítadlo


od 12.8.2010

Novinky O mně
O mně

 

Moje jméno je Bára Škarnitzlová a narodila jsem se 2.5.1991 v Praze. Bydlím i se svou rodinou v Brandýse nad Labem - Staré Boleslavi. Momentálně s námi bydlí 4 pejsci,různé rasy velikosti a původu :o) o nich se ale dočtete více v sekce Naši psi. Zde bych chtěla napsat něco více o mé maličkosti. Absolvovala jsem základní školu ve Staré Boleslavi a poté jsem se vydala na Gymnázium J.S.Machara v Brandýse nad Labem,kde jsem v roce 2010 úspěšně složila maturitní zkoušky a následně jsem byla přijata na Českou zemědělskou univerzitu v Praze,obor kynologie.

 

JÁ A PSI

Již předtím než jsem se narodila měl místo v naší rodině jezevčík Jonáš. Byl už velmi starý a měl rád svůj klid a pohodlý,což se moc neslučovalo s přítomností mě a mé sestry. Byl na nás tedy velmi nerudný a nenechal se od nás ani pohladit. No a protože já jako správné děcko škemrala o pejska,rozhodla se mamka,že bude správné pořídit nám dalšího pejska a šáhla opět po jezevčíkovi - Matýskovi. Matýsek nás velmi miluje,bohužel se ale nesnese s jinými psy ani lidmi,takže chodit s ním někam na cvičák nepřipadalo v úvahu.

Po několika letech,když jsem opět o něco povyrostla a zatoužila po něčem více než jen po procházkách s pejskem na vodítku,který se vrhá kolemjdoucím na kotníky případně na pejsánk. Známým se tehdy narodila krásná štěňátka zlatých retrívrů a já prostě jedno musela mít. No a protože měli volné už jen holčičky,dostala se do naší smečky Laurinka a mně obrátila život na ruby :D začala jsem s ní chodit na agility k Lence Březnové,která s námi měla nekonečnou trpělivost a naučila mě,jak jednat s pejskem :o) Bohužel cvičák v Brandýse časem skončil a my skončili u Martiny Podešťové v Hovorčovicích, to už jsem ale běhala s Blackie a Laurinka už jen závodila. Doma jsem ve volných chvílích mučila psy dogdancingem :o)

A pak přišla další velká změna v mém životě a to moje vysněná borderka Joyinka. Joyinka je úplně jiná než Blackie,Laura nebo Matýsek. Je neustále ve střehu a pokaždé připravená k práci :o)

Od roku 2009 navíc působím jako výcvikář základní poslušnosti,agilit a tance se psem na kynologickém cvičišti v Písnici a v Hovorčovicích.

 
Main page Contacts Search Contacts Search